Unu izdal cenovno ugoden električni skuter z dometom 100 km - E-vozila

Unu izdal cenovno ugoden električni skuter z dometom 100 km

Unu, eno vodilnih evropskih podjetij za proizvodnjo električnih skuterjev, ima popolnoma nov model skuterja. Unu je pravkar začel prodajati svojo drugo generacijo električnih skuterjev, ki so od predhodnika zelo drugačni.


Unu druga generacija električnih skuterjev

Unu je popolnoma preoblikoval svoj klasični skuter, pri čemer so podjetju pomagali partnerji, vključno z Boschem in LG-jem. Novi skuter je opremljen z Boschevim motorjem pesta, ki je nameščen v zadnji nihajni roki in izmenljivimi baterijami podjetja LG. Baterije z 1,7 kWh in 10 kg premorejo 50 km vožnje, vsaka. Torej s prostorom za dve bateriji ima električni skuter največji doseg 100 km z zmogljivostjo 3,4 kWh.

Sedež je dovolj velik za 2 osebi in je oblikovan tako da ponuja najboljše udobje. Unu trdi, da ima skuter druge generacije enega največjih prostorov pod sedežem, kar se tiče električnih skuterjev. Poleg prostora za dve bateriji ima skuter tudi prostor za dve čeladi .

Novi skuter Unu ima največjo hitrost 45 km / h. Zavorna moč prihaja iz sprednjih in zadnjih hidravličnih kolutnih zavor ter regenerativnega zaviranja preko zadnjega kolesa.
Skuter je na voljo v treh različnih modelih z različno močjo in pospeševanjem. Bodoči lastniki lahko izbirajo med 2 kW (2 799 EUR), 3 kW (3 329 EUR) ali 4 kW (3 899 EUR) močnimi električnimi skuterji. Prav tako prihajajo v več barvnih možnosti.

Unu je zamenjal tudi klasični analogni merilnik na svojem prejšnjem skuterju z elegantnim novim digitalnim zaslonom.


Skuter je povezan z aplikacijo za pametne telefone, ki omogoča funkcionalnost za GPS navigacijo, daljinski nadzor vitalnosti in stanja napolnjenosti skuterja, digitalni ključ za vklop in izklop skuterja, proti kraji preko GPS lokacije in digitalno skupno rabo ključev za omogočanje vožnje prijateljem.

Električni skuter Unu lahko izberete in naročite preko spleta. Prednaročniki bodo prejeli 100 € popusta, brezplačno čelado in tretje leto garancije(standardna garancija je dve leti). Zaenkrat je možnost prednaročila samo v Nemčiji, na Nizozemskem, v Franciji in Avstriji.

 

 

 

 

Vir: https://electrek.co