Ducati pravi, da prihaja električni motor, toda najprej so napovedali ta električni skuter - E-vozila

Ducati pravi, da prihaja električni motor, toda najprej so napovedali ta električni skuter

Ducati je znan po odličnih motornih kolesih in sedaj nas dražijo z besedami, da je v izdelavi električni motor Ducati. Zdaj pa izgleda, da bodo izkoristili novo partnerstvo, da najprej predstavijo električni skuter Ducati.


Ali prihaja električni skuter Ducati?

Nedavna napoved podjetja Vmoto, proizvajalca električnih skuterjev in motornih koles na Kitajskem, je pokazala, da je Ducati s podjetjem podpisal licenčni sporazum o proizvodnji električnega skuterja Ducati.

Sporazum o partnerstvu navaja, da bodo električni skuterji znamke CUx z blagovno znamko Ducati „uradni proizvodi po licenci podjetja Ducati“.

To ne bodo standardni električni skuterji, Vmoto pravi, da bodo ustvarili luksuzno različico skuterja, ki bo strankam ponujena po ugodni ceni.

Električni skuterji znamke CUx znamke Ducati bodo distribuirani in prodajani z obstoječim omrežjem Vmoto, vendar bo Ducati prevzel trženje izdelka.

Direktor podjetja Ducati je že prej nakazoval, da podjetje že dela na svojem električnem motorju, čeprav to ni ravno smer, ki bi se jo pričakovalo od podjetja. Ducati ima sicer že izkušnje s trženjem svoje lastne linije električnih koles, tako da to ne bo prvič, ko je Ducati zašel iz utrjene poti in ponudil električni dvokolesnik.

V izjavi Charlesa Chena, direktorja podjetja Vmoto:

»Za Vmoto je to razburljiv dogovor in navdušeni smo, da se je Ducati, ki je znan kot vrhunski italijanski proizvajalec motornih koles, strinjal, da bo povezal svoj premijski ugled in blagovno znamko z električnimi vozili. Dogovor bo Ducatijevim oboževalcem omogočil dostop do vrhunskih in visokokakovostnih 2-kolesnih električnih vozil, ki jih je bo dobavil Vmoto, in ustvaril več zaupanja v distributerje podjetja Vmoto, zlasti v Evropi, in še povečal ozaveščenost o Vmotovih izdelkih na teh trgih. Začetek prodaje teh premijskih, omejenih izdaj dvokolesnih električnih vozil bo pomenila višje cene in profitne marže, pričakuje pa se, da bodo prispevale k rasti prodaje v naslednjih dveh poslovnih letih.

Električni skuter CUx je bil doslej tržen pod blagovno znamko Super SOCO. Vmoto je matična družba Super SOCO.

Električni skuter 2019 CUx ima trenutno 2,8 kW (3,75 KM) Boschev motor pesta in največjo hitrost 45 km / h. Ni ravno hitro, ampak primerno za urbano vožnjo, kjer je električni skuter zasnovan tako, da se prilega obstoječim predpisom, ki omejujejo največjo hitrost teh vozil.

Skuter ima 1,8 kWh akumulator, ki ponuja do 75 km dosega. Skuter vključuje tudi spredaj obrnjeno kamero, ki se lahko uporablja kot akcijska kamera za uporabo družabnih medijev ali kot pomična kamera.

    

Vir: https://electrek.co