Titan R: 1000W E-kolo z videzom starodobnega motorja - E-vozila

Titan R: 1000W E-kolo z videzom starodobnega motorja

Električna kolesa postajajo tako priljubljena, da so zdaj na voljo v različnih stilih. Medtem ko so običajna električna cestna in potovalna kolesa zelo pogosta, prihaja nov val električnih koles, ki so navdih dobila pri starodobnikih in ti postajajo vse bolj priljubljena. Električno kolo Titan R je najnovejše izmed teh.

Titan R izgleda kot pravi starodobni motor.


Dolga in ploska sedežna klop, 12-voltne LED-luči spredaj in ”cisterna za gorivo” dopolnjujejo retro-videz e-kolesa Titan R. Čeprav je na električnem kolesu verjetno videti, da je cisterna na mestu, še vedno služi svojemu namenu. V notranjosti boste našli skrito elektroniko, ki vključuje krmilnik motorja, pretvornik DC-DC in kabelski snop.

Največja hitrost (45 km / h) je omogočena s krmilnikom 30 A in odstranljivo 52 V 13 Ah baterijo. 30 A krmilnik pomeni, da bo motor z nazivno napetostjo 1000 W resnično potegnil skoraj 1.500 W od akumulatorja.

Z zmogljivostjo 676 Wh akumulatorja, Tempus pravi, da bi Titan R moral imeti dometa od 45 do 64 km. Vključen 4 amperski polnilnik bo napolnil popolnoma prazno baterijo v približno 4 urah.

Aluminijasta dvojna kronska vzmetna vilica in ogrodje za jekleno konstrukcijo podpirata velika 2,4 x 26-palčna kolesa. Hibridni vzorec tekalne plasti je zasnovan tako, da nudi zadostno oprijemljivost na cesti, medtem ko še vedno zagotavlja oprijem pri makadamskih in gramoznih poteh.

Prednje in zadnje hidravlične kolutne zavore zagotavljajo veliko moč ustavljanja, kar je pomembno za visokohitrostno e-kolo.

Na Titanu R je barvni LCD zaslon, ki vključuje funkcijo za vnos gesla, ki drugim osebam preprečuje vožnjo z kolesom. LCD zaslon prikazuje tudi hitrost, razdaljo, napolnjenost akumulatorja, čas vožnje, stopnjo podpore pedalom in funkcijo omejevanja hitrosti. Zmožnost omejitve hitrosti je lepa lastnost, ko drugim dovolite, da preizkusijo e-kolo. Medtem ko najvišja hitrost 45 km / h lahko zagotavlja lepo vožnjo, ni vsakdo pripravljen nanjo.

Titan R tehta 34 kg, vendar lahko podpira do 136 kg. Električne komponente, kot so baterija, motor in krmilnik, imajo enoletno garancijo, medtem ko ima okvir petletno garancijo. Cena kolesa je okoli 1800eur.

 

 

 

Vir: https://electrek.co