Ampler električna kolesa - E-vozila

Ampler električna kolesa

Ampler je berlinski proizvajalec ”stealth” električnih koles, ki so pa v resnici bolj podobni elegantnemu cestnemu kolesu.

Podjetje je dobilo svoj začetek pred petimi leti na Indiegogo, tako kot veliko drugih podjetij, ki se ukvarjajo s proizvodnjo električnih koles. Od takrat je podjetje zraslo iz 3 ustanoviteljev do 30+ zaposlenih in ponujajo 3 različne električne modela koles.


In ker podjetje spodbuja uporabo svojih e-koles za prevoz na delo in uporabo na dolge razdalje, letno izvajajo Ampler Challenge, kjer enemu srečežu podarijo njihovo električno kolo.

336 Wh močne baterije elegantno so elegantno skrili v okvir kolesa, tako da kolo sploh ne izgleda kot da ima električni pogon. Mali motor zadnjega pesta prav tako ne kaže znakov, da vozite električno kolo. Presenečen bi bil, če bi kdorkoli, ki bi stal zraven vas, celo pomislil, da gre za kaj drugega kot običajno kolo. Toda z 48 V sistemom, se boste zelo hitro pognali, ko se bo prižgala zelena luč.

Kolesa tehtajo med 14 in 17 kg in imajo dometa do 70 km, s pomočjo pedala. Kot e-kolesa razreda 1 jim primanjkuje ročica za hitrost. To pomeni, da boste morali pritisniti na pedal za vklop motorja.

Hidravlične kolutne zavore Shimano in izbirni pogonski trak z eno hitrostjo ali verižni pogon s 10 hitrostmi zagotavljajo možnosti za nizko vzdrževanje ali široko prestavno območje. S cenami v razponu 2.400 do 2.800 €, so kolesa dejansko cenovno ugodna, glede na inovativno zasnovo in visoko kakovostne komponente.

Če želite sodelovati v igri za svoje brezplačno električno kolo bolje, da pohitite. Vloge za Ampler Challenge so odprte samo do 26. maja. Pred tem pa skrbno preberite navodila igre, saj kolesa ne boste dobili ”čisto zastonj”.

Na Ampler chalenge se lahko prijavite na spodnji povezavi:

https://amplerbikes.typeform.com/to/XazWFH?utm_source=Subscribers+and+Customers&utm_campaign=64bd103897-EMAIL_CAMPAIGN_2019_05_09_09_09&utm_medium=email&utm_term=0_67b7f7dce3-64bd103897-&mc_cid=64bd103897&mc_eid=%5BUNIQID%5D

 

 

Vir: https://electrek.co/