Hiter in ugoden najem vozil s Preizkusi.me - E-vozila

Hiter in ugoden najem vozil s Preizkusi.me

Bi si letos radi popestrili poletje? Odpotujte na dopust z vsestranskim Quadrom. Iščete idejo, kako bi vikend preživeli drugače? Raziščite lepote Slovenije z električnim vozilom Renault Twizy. Mogoče pa svoj kanček sreče odkrijete že v izjemni vožnji z novimi vozili po mestnih središčih. Rezervirajte nepozabno izkušnjo, ki bo vaše potepanje še dodatno obogatila.


Preizkusi.me vam ponuja najem motornih in električnih vozil s povsem preprosto rezervacijo in ugodno ceno.

Kaj vas čaka v ponudbi Preizkusi.me?

Izbirate lahko med gorivom ali elektriko, med motorjem ali avtomobilom. Na voljo so 3 ali 4 kolesni motorji znamke Quadro, katerih posebnost je edinstvena vožnja v primerjavi s klasičnimi motorji. Poleg tega za motorje Quadro potrebujete le vozniško dovoljenje za avto, izpit za B-kategorijo. V kolikor pa se odločite za električno vozilo, na svojo pot lahko odidete z Renault Twizy-jem, kateri je prav tako vozen z vozniškim dovoljenjem B kategorije.

Vožnja vseh vozil je preprosta in ne zahteva posebnega predznanja ali izkušenj. Če pa se porodijo dileme ali vprašanja glede same uporabe pa so vam vedno na voljo svetovalci Preizkusi.me, ki vam vožnjo teh vozil prijazno predstavijo. V ponudbo najema je vključena tudi vsa potrebna dodatna oprema, za povsem brezskrbno vožnjo. Pri najemu Quadra vas tako pričaka kovček, čelada in po želji dodatna zaščita airbag. Vsa vozila so primerna za dve osebi, kar pomeni, da se na pot z lahkoto odpravite v dvoje.

Pestra ponudba vozil zagotavlja izbiro za vse avto – moto navdušence in tiste, ki se želite zapeljati malo drugače.

Zakaj bi izbrali Preizkusi.me?

Ker je najem hiter in enostaven. Vse kar potrebujete je EU vozniško dovoljenje! Standardo EU vozniško dovoljenje B kategorije zadostuje za vožnjo vseh vozil v Preizkusi.me ponudbi.

Ker se lahko zapeljete kamor si želite. Omejitev s kilometri nimate, zapeljete se lahko do kamor vam sežejo ideje.

Ker praktično lahko pozabite tudi na bencin. Vsa vozila na gorivo so pred oddajo polno napolnjena, pri električnih pa seveda te skrbi ni.

Ker je z elektriko še preprosteje. Ob najemu električnega vozila priložimo Slovensko kartico za polnjenje na vseh javnih mestih. Prav tako ob prevzemu vozila prejmete 230V polnilec za polnjenje prek običajnih električnih priključkov.

Ker so za vas urejena vsa zavarovanja. Vsa vozila so zavarovalniško krita. Pri vožnji pazite le nase, vozila so naša skrb.

Ker smo tudi v primeru nezgod ob vas. Nudimo asistenco za vsa vozila. Okvarjeno ali poškodovano vozilo prevzamemo, vam pa dostavimo nadomestno vozilo za preostali čas najema ali pa vas odpeljemo na željeno lokacijo.

Od vas je odvisna le izbira vozila in ideja kam se zapeljati, za vse ostalo je poskrbljeno.

Hitro in ugodno do najema vozil s Preizkusi.me

Na voljo so najemi že od 39,99€ na dan! Rezervacijo željenega vozila lahko opravite prek spletne strani www.preizkusi.me, na elektronskem naslovu info@preizkusi.me ali s telefonskim klicem na 040329855. Ponudbo vseh vozil in razpoložljive termine si lahko ogledate na spletni strani, kjer pa imate možnost tudi izbire dnevnega ali vikend najema. Skladno z vašim povpraševanjem pa so seveda mogoči tudi najemi za daljše obdobje, po vam prilagojeni ceni.

Ujemite poletno ceno rezervacij s promocijsko kodo EVOZILA, s katero si zagotovite 10% popust na celotno ponudbo.

Spremljajte Preizkusi.me tudi na Instagramu in Facebooku, kjer najdete nove ideje in pretekle izkušnje Preizkusi.me dogodivščin!