Jeep Renegade PHEV, novi hibridni plug-in - E-vozila

Jeep Renegade PHEV, novi hibridni plug-in

Tri mesece po premieri Ženevskega avtomobilskega salona bo plug-in hibrid Renegade prvič predstavljen na avtomobilskem salonu v Torinu leta 2019 v Italiji.

Prvi majhni električni SUV bo na ogled v parku Parco del Valentino med 19. in 23. junijem, po štartu s trga Piazza Vittorio Veneto pa bo paradiral tudi v krogu mestnega središča.


Glavna značilnost Renegade PHEV je seveda pogon, ki združuje nov 1,3-litrski bencin s turbopolnilnikom štirih z električnim motorjem. Maksimalna moč je 237 KM (240 KM / 177 kW), kar omogoča hitrost 0-100 km / h v približno 7 sekundah.

Ko je baterija popolnoma napolnjena, bodisi z ICE bodisi z običajno vtičnico, ima Renegade PHEV vozno območje brez emisij 50 km (31 milj). Emisije ogljikovega dioksida se preverjajo pri 50 g / km, zaradi česar je okolju prijaznejše kot katera koli druga različica, ki je trenutno v prodaji.

Zahvaljujoč pametni porazdelitvi vrtilnega momenta ICE in elektromotorja, Jeep trdi, da model zagotavlja “izjemno natančnost med štartom in med vožnjo na najbolj zahtevnem terenu”. Tehnologija eAWD zagotavlja, da obe osi delujeta ločeno, konfiguracija pa odpravlja potrebo po menjalniku nizkega dosega.

Elektrificirani Renegade v Torinu se bo pridružil Compass-u PHEV, ki uporablja enak prenos moči in ima zelo podobno zmogljivost.

 

 

Vir: carscoops.com