Vozila Tesla preko posodobitev dobila novo funkcijo - E-vozila

Vozila Tesla preko posodobitev dobila novo funkcijo

Vozila podjetja Tesla lahko zdaj samodejno odkrijejo pokvarjene dele in jih avtomatsko prednaročijo.

Nova posodobitev, ki je bila potisnjena na vozila Tesla in je bila zgrajena tako, da vključuje funkcijo “odkrivanja problemov v živo”, ki bo pomagala avtomobilom, da sami odkrijejo napake na določenih komponentah, nato pa lastnike o tem obvestijo. To lastnikom omogoča, da se odločijo za zamenjavo teh komponent in jih naročijo pred naslednjim obiskom servisa.


Vozila lahko zdaj naročajo avtomobilske dele, ki jih je treba zamenjati iz najbližjega Tesla servisnega centra. Lastniki lahko nato načrtujejo obisk preko aplikacije Tesla.

Predsednik uprave podjetja Tesla, Elon Musk, se je v začetku četrtega četrtletja ponovno odzval, da je prva prednostna naloga podjetja “izboljšati storitvene operacije”. Omenil je celo nekatere procese v podjetju, ko gre za učinkovitost dobavne verige. po Teslarati.

Podjetje uvaja novo funkcijo razporejanja storitev na svoji aplikaciji in funkcijo odkrivanja težav v živo, ki bo v primeru nepremičnosti poklicala vlečno vozilo. To je proaktiven pristop k servisiranju vozil Tesla, ki potrebujejo popravila. Menijo, da bo to skrajšalo čas, ko bodo avtomobili ostali na cesti in s tem zmanjšali neprijetnosti za lastnike.

 

 

 

Vir: https://www.toks.tech