Tesla Model 3 nagrajen v 4 različnih kategorijah - E-vozila

Tesla Model 3 nagrajen v 4 različnih kategorijah

Znani električni avtomobil Tesla Model 3, je prejel nagrado revije Parker’s car iz Velike Britanije. Od 22 različnih kategorij je bil EV prisoten v 4.

Model 3 je bil zmagovalec “Avto leta”, “Najboljši električni avtomobil”, “Najboljši službeni avtomobil” in “Nagrada za najboljšo varnost.” Kot poroča spletna revija, Model 3 ne le da  zmanjšuje emisije na splošno, temveč tudi v neposrednem okolju. Nov pristop pri notranjem oblikovanju in interakciji ustvarja sproščujoče okolje, resnično uporabni avtonomni načini vožnje pa zmanjšajo človeški stres v zastojih in in izboljšajo monotono vožnjo po avtocesti s konstantno hitrostjo. ”


Z vidika varnosti je spletno mesto napisalo da ima Model 3 dobre rezultate avtomobila na testih, kot je Euro NCAP, kjer je registriral 94-odstotno oceno in ANCAP. „Model 3 je postal nova referenčna točka za splošne varnostne teste z močno arhitekturo in učinkovitem zadrževalnem sistemu. Tako odrasli kot otroci so v Teslovem najmanjšem električnem avtomobilu dobro zaščiteni z 96% oziroma 86%. ”

Parker’s car je najboljši EV ocenil z razmerjem med ceno in korist avtomobila. »Najcenejši modeli so na voljo pod 400 funtov na mesec, najpomembnejša lastnost, ki je domet vožnje, pa sega od 259 do 335 milj. Vozilo je zelo sposobno, zelo všečno in ponuja izjemno dobro vožnjo. Kakovost in uporabnost sta tudi korak pred Teslami, ki so se pojavile že prej.

Vir: thenextavenue.com