Razkrit je novi Mini - E-vozila

Razkrit je novi Mini

Slike prenovljenega Mini Cooperja so ušle na internet. Na slikah je vidna nova maska, nove zadnje luči in sredinski zaslov brez robov.


Fotografije so bile posnete na Kitajskem, viden pa je nezaščitev Mini, poleg njega pa je nekaj Minijev, ki so zamaskirani. Na fotografijah ima zaprto sprednjo masko, kar pomeni, da je avto električen. Na zadnjem delu je vidna črka S, kar pomeni da je model športen. Na nezakritem Miniju ni viden sprednji zračnih, na vseh zamaskiranih pa je zračnih še vedno prisoten. Aktualni električni Mini modeli imajo kljub manjši potrebi po zajemu zraka vseeno spredaj odprtino za zajem zraka.

Največja novost so zadnje luči, ki so drugačne od teh, ki smo jih poznali do sedaj. Obe luči povezuje črna črta. Trenutne luči imajo vzorec Britanske zastave, ki bo verjetno prisoten tudi sedaj. Še ena izmed novosti je nova armaturna plošča, ki ima krog brez robov. Prav tako izgleda, da bo imel nov Mini kazalnike skrite pred voznikom, ne bo pa imel voznik velikega zaslona pred seboj, kot ga ima v sedanjih modelih.

Foto in vir: Electrek