Ford Mustang Mach-E bo predstavljen 17. novembra - E-vozila

Ford Mustang Mach-E bo predstavljen 17. novembra

Blagovna znamka Ford Mustang Mach-E obravnava kot enega izmed avtomobilov, ki bo spremenil prihodnost podjetja, saj je prvo 100-odstotno električno vozilo proizvajalca.

Blagovna znamka Ford Mustang Mach-E obravnava kot enega izmed avtomobilov, ki bo spremenil prihodnost podjetja, saj je prvo 100-odstotno električno vozilo proizvajalca. Naročilo bo na voljo kmalu po koncu dogodka, za potrditev prednaročila pa zahtevajo 500 dolarski polog.


Tisti, ki vozilo kupijo v predprodaji, bodo imeli možnost električnega avtomobila kupiti tudi v prvi izdaji. Ford še vedno ni povedal razlik med omejeno serijo v primerjavi s standardnim modelom, vendar obljublja, da bo v predstavitvi 17. septembra podal popolne podrobnosti. Kljub temu naj bi s seboj prinesli tisto najboljše, kar lahko proizvaja Ford. Moral bi biti enak Teslovemu modelu Y, vključno s ceno!

O Mustang Mach-E je treba odkriti še veliko podrobnosti. Ni veliko informacij o njegovi mehaniki. Na voljo naj bi bile dve možnosti akumulatorjev, največji z dosegom 600 km, domet pa naj bi znašal približno 480 km. Med opremo naj bi bila digitalna instrumentna plošča in masiven zaslon za multimedijski center na sredinski konzoli.

Kaj več bomo pa lahko napisali šele po predstavitvi 17. novembra.

 

 

 

Vir: thenextavenue.com