Tesla Cybertruck bo dobila novo prilagodljivo zračno vzmetenje - E-vozila

Tesla Cybertruck bo dobila novo prilagodljivo zračno vzmetenje

Novo izboljšano vzmetenje bo izboljšalo njegove terenske zmogljivosti.

Elon Musk je potrdil, da Tesla dela na novem prilagodljivem vzmetenju za Cybertruck pick-up. Že ob predstavitvi vozila je bilo objavljeno, da bo imel tovornjak nastavljivo vzmetenje, ki omogoča dvig ali spuščanje višine karoserije za približno 10 cm za lažji dostop do tovornega prostora.


Glavni izvršni direktor podjetja je na Twitterju izjavil, da bo novo prilagodljivo vzmetenje Cybertruck izboljšalo njegove terenske zmogljivosti, saj je dejal, da bo v puščavski dirki na Baji 1000, tekmecem izprašil rit.

Še vedno ni jasno, ali bodo vse različice Cybertrucka imele prilagodljivo vzmetenje, ali pa bo to opcija, ki jo bo strana mogoče izbrala ob nakupu.

Nekatere govorice kažejo, da bi Tesla lahko preizkusil pred produkcijsko različico Cybertruck v Baji 1000. Čeprav zaenkrat o tem še ni uradnih informacij. Kakor koli že, bila bi vzpodbudna poteza za promocijo Cybertruck Plaid. Ta model bo verjetno postal najhujša nočna mora Fordovega F-150 Raptorja (Tri-motorni Cybertruck bo dosegel od 0 do 100 km / h v približno 2,9 sekunde, tako da bo Cybertruckova različica Plaid verjetno še hitrejša, blizu 2 sekundi.

 

 

Vir: thenextavenue.com