Oh, ta peklenska vročina! Premagajte jo s Samsung WindFree™ klimatskimi napravami. - E-vozila

Oh, ta peklenska vročina! Premagajte jo s Samsung WindFree™ klimatskimi napravami.

Vsi se veselimo poletja in daljših dni, vendar moramo priznati, da nihče od nas ne mara neprijetne vročine in vlage, ki jo ta letni čas prinese s seboj. V vročih dneh vsi iščemo rešitev, ki nam bo zagotovila prijeten in hladen dom. Posegamo po standardnih ventilatorjih, ki jih je mogoče premikati po prostoru, pa tudi pametnih klimatskih napravah, ki se znajo bolje prilagoditi različnim potrebam ljudi. Med sednjimi velja izpostaviti klimatske naprave Samsung WindFree™, ki zagotavljajo neverjeten občutek udobja v domu, varčujejo z energijo in denarjem ter zaradi tihega delovanja ne prispevajo k dodatnemu hrupu.


Vedno prijeten in svež zrak

Strinjali se bomo, da so klimatske naprave postale nekaj, kar »moraš« imeti. Predvsem, če bivaš na sončni lokaciji ali v podstrešnem stanovanju, kjer temperature poleti vrtoglavo narastejo. Klimatske naprave Samsung WindFree™ so se izkazale za odlično izbiro. Zaradi inovativne in edinstvene WindFree™ tehnologije namreč zagotavljajo izjemen občutek svežine brez pihanja in tako ustvarijo idealno okolje za delo, počitek ali druženje z družino in prijatelji. Te klimatske naprave zagotavljajo tudi enakomerno razporeditev svežega zraka v vsakem kotičku doma – od kuhinje, dnevne sobe, kopalnice do spalnice. Filter Tri-Care z visoko gostoto dodatno prispeva k ohranjanju dobrega higienskega stanja zraka, saj preprečuje sproščanje prašnih delcev, vlaken in dlake vaših hišnih ljubljenčkov nazaj v prostor ter na ta način zmanjša običajno raven bakterij in alergenov v zraku.

Funkcionalnost v prostoru

Pri nakupu in nameščanju klimatske naprave smo pozorni predvsem na njene lastnosti in lokacijo v prostoru. Vedno preverimo, kam jo je najbolje postaviti. Želimo, da klimatska naprava prostor ohladi, a ob tem ne želimo čutiti neposredega pihanja. Pozorni smo na to, kako bo izgledalo, ko bo naprava nameščena na steno. Klimatske naprave Samsung WindFree™ ponujajo različne možnosti, ki ustrezajo individualnim potrebam. Izbirate lahko med enosmerno in štirismerno kasetno enoto. Stenska enota WindFree™ uporablja napredno tehnologijo AI Auto Comfort, ki samodejno prilagaja temperaturo na podlagi analize zraka v prostoru in vzorcev uporabe klimatske naprave, hkrati pa optimizira in ustvarja idealne klimatske pogoje, prilagojene vašim navadam, brez potrebe po ročnem prilagajanju.

Varčujte z energijo in denarjem!

Dandanes je vse bolj pomembno, da so vsi gospodinjski aparati energetsko varčni. Enako velja tudi za klimatske naprave, ki lahko ob hudi poletni vročini delujejo ves dan. Hitro hlajenje omogoča kompresor s tehnologijo Digital Inverter Boost, ki zagotavlja energetsko učinkovitost in prihranke. Pri varčevanju z energijo dodatno pomaga senzor za zaznavanje gibanja, ki uravnava hlajenje glede na vašo dejavnost v prostoru. Če denimo zapustite prostor, kjer je klimatska naprava, se samodejno preklopi v način hlajenja WindFree™, ki uporablja nizko hitrost. Po vaši vrnitvi pa se vrne v običajni način. Poleg tega je odlično, da lahko klimatske naprave WindFree™ za še enostavnejšo in priročnejšo uporabo povežete z aplikacijo SmartThings, imajo pa tudi daljinsko upravljanje. Pametni domovi so trend, ki je pri nas vse bolj prisoten, aplikacija SmartThing pa vam omogoča, da vaš dom naredite pameten in upravljate naprave kadar koli in od koder koli.

Klimatske naprave Samsung WindFree™ in njihova inovativna tehnologija so rešilna bilka za prihajajoče vroče poletne dni, za več informacij pa obiščite povezavo.